професионални фотографи, сватбени фотографи, снимки на абитуренти, снимка на събития

Създателите на Вашата приказка сте Вие, а за нас ще бъде чест да я разкажем в кадри

Photo for you е изградена на основата на доверието, неудържимия стремеж към това, което обичаме да правим и ентусиазма към събитията, които запечатваме. Ние много обичаме работата си! Най важно за нас е да спечелим доверието на клиентите си и да оправдаем и най-добрите им очаквания. Ще се съобразим с индивидуалните Ви предпочитания, ще Ви предложим свежи идеи и нестандартни решения. Ще обърнем внимание дори на най-малките детайли, защото вярваме, че те превръщат събитието в специално. Към всяка двойка младоженци подхождаме индивидуално.

Нашата работа в екип от двама фотографи, обхваща заснемане и визуалното представяне на всички ритуали, емоции и детайли от сватбата. Булката и младоженецът са придружавани с фотограф поотделно и той пропътува целия път по подготовката на сватбения ден, така няма да бъдат пропуснати сладката суета и невъздържаните сълзи, както при НЕЯ, така и при НЕГО. Когато младата двойка се събере в сватбения ден, тогава и ние фотографите ставаме двама до края на тържеството.

Тандемът ни дава две различни гледни точки и повече кадри. Всеки от нас носи свой стил и почерк, така че младоженците ще получат богата палитра от перспективи и интерпретации. Събитие, запечатано от двама дава повече артистични и художествени варианти. Ще получите от нас продукт, създаден с професионализъм и отношение.

Ще се радваме да бъдем част от вашия специален ден!

Петя Василева
Петя ВасилеваФотограф
Занимава се с фотография от 2006 г.
Автор на две самостоятелни фотографски изложби.
Участия в международни и национални конкурси и изложби в които получава няколко престижни награди и отличия.
Константин Зайков
Константин ЗайковФотограф
Завършил „Фотография“ и „Сватбена фотография“ в Шау Академия Дъблин. Участник в множество престижни фотографски изложби, форуми, и събития в страната и чужбина. Създател и организатор на международен фотографски конкурс Кукерландия Ямбол. Преподавател по Основи на фотографията. Пътуващ фотограф. Автор на два пътеводителя за Югоизточна България и тракийска Турция.

Истински професионалисти, с прекрасно отношение към хората, невероятен усет за красивото и собствен стил. Фотографиите ви топлят, вълнуват, усмихват, и всяка една разказва своята чудесна история. Желаем ви много успехи и интересни открития във вълшебният фотографски свят! Щастливи сме, че ви познаваме! До нови срещи!

Ива Чиприянова и Петко Атанасов

Петя и Коко са най-добрите професионалисти – фотографи! Благодарение на тяхната усърдна работа, всички наши познати ахнаха, когато видяха какви шедьоври са сътворили! Радваме се, че Ви познаваме!

Семейство Хаджиеви

Изкуство да уловиш мига… Това е прекрасната работа на майсторите на фотографията Петя Василева и Константин Зайков, които запечатаха с обективите си дори едното мигване, едната сълзичка, тежката въздишка, отраженията в локвите, влюбените погледи…Те спряха мига! Завинаги в най-прекрасния ден, сватбата на моите деца Мадлен и Валентин Джеджеви. Благодаря им от сърце!

Красимира Матеева-Славова

Нужна ни беше точно една среща с вас, за да разберем, че можем да Ви се доверим в този важен за нас ден. Във вас видяхме приятелско отношение и професионализъм „облечени“ с ведра усмивка! Благодарим ви за креативността и прекрасните спомени, които запечатахте в нашите сърца. В наше лице спечелихте приятели и ще се радваме да се виждаме по още много хубави поводи!

Семейство Диляна и Христо Георгиеви

Като фотографи Петя Василева и Константин „Коко” Зайков са толкова различни. Различни, но само на пръв поглед… Той е властелин на пейзажа и портрета. Умее да открие и запечата настроението на планините, селото, града и хората. Тя е майстор в наблюдението на дребните, незабележими за всички нас нюанси в ежедневието ни. Умението на тези двама истински професионалисти биха превърнали всеки миг от ежедневието – а особено на всеки празник – в истински спомен за всеки от нас. Константин Зайков ще увековечи атмосферата, а Петя Василева ще запечата детайла, щриха. Така техните снимки ще ви връщат винаги към важни за вас мигове.

Христо Карастоянов

Както във всеки друг бранш „Мнозина са призвани, малцина са избрани“. Благодарим ти Константин, че увековечаваш безценните моменти на щастие за поколенията. Създаваш шедьоври, от които надничат смеещи се очи на безгрижни деца, на лудо влюбени, на задружни семейства. Природата оживява по свой начин, уловена от твоя обектив. Историите, от снимките ти са разказани от лицата, очите, устните, изражението и жестовете на телата на онези, които ти се доверяват. Ти си гаранция за качество и удовлетвореност на всички, които искат да запечатат мига.

Семейство Вишка и Даниел Петрови

Изкуството на Петя Василева е между фотография и живопис, разказващи истории, запомнящи се, толерантни, обърнати към света и себе си, игра на светлини и сенки, деликатна обработка – истинско вдъхновение!

Мария Илиева

Изкуството на фотографията вероятно се крие в умението да уловиш правилния момент. А Петя се е превърнала в истински „ловец” на красиви мигове щом грабне фотоапарата. „Рисува” шедьоври с обектива. Заснежени пътища, старчески ръце, детски лица… Играе си с нашето въображение. Докато гледаме снимките й неусетно тръгваме по снежния път, целуваме напуканите от работа ръце, потъваме в усмивката на детските очи. Да снима може всеки, но малцина имат привилегията да уловят емоцията в кадър. Благодаря ти Петя, че умееш това и ни зареждаш с прекрасните си снимки!

Красимира Харутюнян

Предполагам, че освен сватбата, балът също е един от най-важните дни за едно момиче, може би един от първите от поредица най-вълнуващи дни. Спомням си и денят, в който срещнах за първи път него – Коко Зайков – човекът, който запечата моя бал и направи спомените не само незабравими за мен, а и за хората около мен, но и за хората, които ще се появят в бъдеще. Беше един прекрасен ден, до тогава никога не бях имала собствена фотосесия, но той – Коко  ме накара да се отпусна, да се забавлявам, да се насладя на момента, да го оценя. Няма да забравя и момента, в който видях снимките, бяха неописуемо красиви, просто ахнах. Не можех да повярвам, че това съм аз.
И сега имам 1 албум, точно от този ден – 24 май,  който вече трета година го разкарвам наляво надясно, където съм аз, макар и далеч и го показвам и ме кара да се усмихвам, да се върна назад във времето.  Благодаря ти, Коко!

Нели Тодорова

Разбрахме за Константин Зайков от предишни випуски и останахме впечатлени от неговата работа. Той предложи най-добрите за нас условия и цена, като ни даде възможност да избираме между албум или диск. Имахме сесия на изпращането, на бала, както и всеки от нас имаше индивидуална сесия със семейството си. Спечели ни с това, че предлага не просто 2 снимки, които да влязат в албума, а много повече кадри, които си остават за нас. Това беше голям плюс, понеже повечето фотографи дават достъп само до снимките в албума. И така получихме над 80 индивидуални и общи снимки. Със страхотното си чувство за хумор успя да разсмее дори и най-срамежливите и показа най-доброто от нас. Благодарим!

Випуск 2017 XII В МГ Ямбол

Чудесен екип и много качествени резултати, препоръчвам горещо!

Христо Свинаров

В живота няма нищо случайно. Той ме събра с Петя Василева. За тези години съм разбрала от нея, че фотографът не е човек, който просто снима, а предава със сърцето си емоцията на тези, които са пред обектива му. Петя Василева е човек на който можеш да се довериш. Защото не само баба Зафира и дядо Енчо от България могат да се докоснат до нейното очарование, а и случайният мъж от прозореца във Венеция, който тя усмихва. Петя заразява и децата в Клуба си „Улови мига”. Вдъхновява и мен, да гледам на света с очите на Доброто, Любовта и Приятелството. Започнах с това, че няма нищо случайно и ще завърша: Повярвайте и ще видите, че Неслучайностите съществуват!

Ваня Георгиева

Петя и Константин поотделно са свежи фотографи, но нещо наистина вълнуващо е да са в колектив. Основно качество в работата им е, че фотографията за тях никога не е рутина. Досадата и пресъхналото вдъхновение са тъжни проявления в творчеството на много колеги, но не виждам подобни облаци да надвиснат скоро над тези двамата. Искреното им очарование от света около тях и хората, които заснемат, творческата страст и безкрайните им идеи крещят от фотографиите им. Те реално не се допълват, понеже и индивидуално си носят всички нужни качества на творци и визуални документалисти. Но в колектив Петя и Константин – Коко просто могат да вършат чудеса.

Денислав Стойчев

Правила съм две фотосесии с Константин Зайков. Впечатлена съм от професионализма на фотографа!  Удивена съм от подхода му към модела, знае как да предразположи, така че да се чувства естествено и приятно! Изключително съм доволна от фото сесиите. С удоволствие ще направя и следващи.

Ванеса Желязкова

Петя и Константин са изключителни професионалисти във фотографията. Благодарим Ви с моя съпруг, че бяхте до нас преди и по време на нашата мечтана морска сватба! А сватбените фотосесии бяха вълнуващи, забавни и внесоха още повече настроение към нашия празник. Страхотни сте!

Ели и Васко Йорданови

Ползвала съм фотографските им услуги многократно. И смятам да ги ползвам в бъдеще. Изключително интересни двама фотографи са Петя и Коко, с още по-изключителни и привличащи фотографии. Страхотни кадри и уловени моменти, бликащи емоции. Уникални сте!

Надежда Горанова

Точно и коректно изпълнение на всичко договорено! Сникмите са уловили най-хубавите моменти от последните ученически дни! Фотоалбумът е чудесен! Цената отговаря напълно на качеството.

Випуск 2018 XII В клас Езикова гимназия

Хиляди благодарности на професионалистите от Photo for you, които запечатаха по невероятен начин кръщенето на сина ни! Огромно благодаря за прекрасните и уникални снимки, които винаги ще ни напомнят за този ден. Страхотни професионалисти сте! Пожелаваме Ви много успехи и да запечатате още много красиви моменти. С голямо удоволствие ще се видим пак, по някой прекрасен повод.

Катя Зафирова-Панайотова

НАШИ ПАРТНЬОРИ